Alle volleyballers behalen spelregelbewijs

image2Woensdag 7 december hebben wij voor de volleyballeden van SC Wesepe het spelregelcafé georganiseerd op de Muggert. ‘Optimale spelregelkennis maakt volleyballen voor iedereen leuker’ en dat was reden om deze avond te organiseren voor een ieder die daar behoefte aan had.

De avond bestond uit een speluitleg en er werden foto’s en video’s getoond over lastige spelsituaties. Nadat iedereen de spelregelkennis getest had door het maken van diverse oefentoetsen, werd de avond afgesloten met het maken van een heuse spelregeltoets waarmee het spelregelbewijs behaald kon worden. Hiermee mogen scheidsrechters de wedstrijden in de laagste klassen fluiten. Dankzij de geweldige inzet van iedereen hebben alle deelnemers deze avond afgesloten met het behalen van dit spelregelbewijs! Gefeliciteerd!